kvíz

10. března 2013 v 17:34 |  Ostatní


1. Kolik je chaosových smaragdů?
A)10
B)8
C)7

2.Kdo je stínem Shadowa?
A) Mephiles the Dark
B) Jack the Dark
C) Amy the Dark

3. Která postava se vyskytuje pouze v časopise?
A) Mira the Racoon
B) Leila the Racoon
C) Cindy the Racoon

4. Charmy Bee je...
A) Beruška
B) Včelka
C) Motýl

5. Sonic x je seriál...
A) Americký
B) Indický
C) Japonský

6. Kdo jsou tvůrci Sonic x ?
A) Naoto Ohshima a Yuji Naka
B) Reiko Yoshida a Mia Ikumi
C) Akiyoshi Hongo


7. V jakém roku vznikl Sonic x?
A) 1996
B) 1991
C) 1993

8. Kdo dříve vystupoval v Sonic x?
A) Sandy
B) Polly
C) Sally

9. Kolik CD Sonic x je u nás dostupné?
A) 25
B) 21
C) 24

10. Proč Cosmo chtěla zemřít?
A) Jen tak
B) Chtěla být se svojí rodinou
C) Aby zachránila galaxii




 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 RatLover RatLover | 10. března 2013 v 19:33 | Reagovat

1 - C
2 - A
3 - A
4 - B
5 - C
6 - A
7 - C
8 - C
9 - C
10 - C

2 sonicthemovie sonicthemovie | 11. března 2013 v 11:17 | Reagovat

vše je správně až na 7 . ale výsledky moc dobré gratuluji ;)

3 Tyrqusea Tyrqusea | 11. března 2013 v 17:57 | Reagovat

1. C
2. A
3. ani jedna znám Sonic komiksy jako své boty ukaž mi prosím komiks kde jedna z nich je
4. B
5. C
6. A
7. B
8. Sally Acorn
9. myslíš sonic X? Jestli sonic X tak 24
10. Zachránit Galaxii

4 Tyrqusea Tyrqusea | 11. března 2013 v 17:58 | Reagovat

[3]: jo promin ty jsi myslela sonic x špatně jsem to přečetla

5 sonicthemovie sonicthemovie | 12. března 2013 v 14:20 | Reagovat

ano ani jedna to nebyla já jsem to totiž špatně napsala :)
Všechno máš správně gratuluju :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama